• Március 17-én indul a korai hozzáférés
  • Március 24-én mindenki számára elérhető lesz Spawn

A Mortal Kombat 11 első Kombat Packjának utolsó harcosa Spawn, a Todd McFarlane alkotta képregény-antihős, akinek kalandjai idehaza is futottak egy rövid ideig, nemrégiben feltámadt egy kibővített gyűjtői kiadásban. A pokolra küldött, majd Földre visszatért Al Simmons története még ha klisés is, valami mégis van a karakterben, ami miatt egy elég komoly rajongótábort tudott maga köré építeni, melynek köszönhetően a közeljövőben várhatóan egy újabb mozifilmet is kapunk majd, még ha nem is ő lesz a főszereplője.

Akárhogyan is, most, hosszú idő után újra a képernyőn üdvözölhetjük, méghozzá irányítható formában a Mortal Kombat 11 harcosainak sorában. Al Simmons fegyvertárában (értsd: köpenye alatt) puskák, láncok, kardok, balták, és egyéb trükkök lapulnak, melyeket hosszan szemügyre vehetünk az alábbi játékmenetet bemutató videóban. A végére még kapunk egy kellően túltolt kivégzést is a kellően túltolt Fatal Blow után. Nyam! És még Malebolgia is beköszön, ha nem lenne elég a fanservice már így is.

Megjelenés március 17-én a Kombat Pack tulajdonosainak, mindenki más március 24-től teheti rá a mancsát a pokolbéli igazságosztóra. Ja, és mellé egy halom skin is jár.

spawn-mortal-kombat-11-kombat-pack-reveal.jpg

Támogasd te is a PC Gurut!