A Milestone komolyan gondolja a MotoGP 13 sikerre vitelét: az évek óta bukdácsoló (minőség terén, persze) sorozat júniusban megjelenő része azoknak lesz igazán teljes, akik előrendelik a programot, mert ingyen DLC-t kapnak, melyet az alant látható videó mutat be részletesebben.

A 2012 Top Riders című letölthető kiegészítőben ezen legendás motorosok gúnyáját ölthetjük magunkra:

  • Valentino Rossi és Nicky Hayden a Ducati Marlboro színeiben;
  • Andrea Dovizioso és Cal Crutchlow a Monster Yamaha Tech 3 istállójában;
  • Jorge Lorenzo és Ben Spies a Yamaha Factory Racingtől;
  • Casey Stoner és Dani Pedrosa a Repsol Honda teamben.

Az exkluzív versenyzők Quick Race, Race Weekend, Championship játékmódokban, és persze multiplayerben (osztott képernyőn is) elérhetők lesznek.

Sajnos a DLC Európában egyelőre Amazon- és GAME exkluzivitást élvez (illetve egyes országokban XBLA-n és PSN-en is elő lehet jegyezni a MotoGP 13-at), de mivel már mindkét internetes áruházlánc szállít Magyarországra is, a vérbeli rajongóknak ez nem lehet akadály. Az már problémásabb, hogy egyelőre csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelentették be a pakkot, holott a játék PC-re és PS Vitára is megjelenik a következő hónapban. Mindenesetre aki lemarad, az később 5 eurós áron pótolhatja a DLC-t annak június 21-i premierje után.

MotoGP 13 -- Megjelenés: 2013. június 21. -- Gépigény: CPU: 1 mag / 2400 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 5,5 GB