Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Van Helsing barátunk nemrég riválist kapott Victor Vran személyében, ráadásul az újkori Tropicókat jegyző Haemimont Games akció/RPG-je nem is sikerült rosszul (Lor istennő tesztjét a következő számban olvashatjátok). A bolgár srácok azonban nem ülnek a fenekükön, sőt egy olyan expanziót jelentettek be, amitől azért dobtunk egy szolid hátast.

A Motörhead: Through The Ages ugyanis, ahogy az a címből is kiderül, a legendás Motörhead együttes életművét dolgozza fel. Victor Vran igazi időutazáson vesz részt: háború szaggatta, disztópikus tájak és városok, vadnyugat inspirálta vidékek, sötét középkori vár, amelyben az elátkozottak királynője trónol – mind-mind az együttes dalai által inspirálva. A szörnyvadásznak vallási fanatikusok, korrupt politikusok és hataloméhes elnyomó rezsimek ellen kell felvenni a harcot, e küldetéseket pedig nemcsak az új Motör-fegyverek és -képességek segítik, hanem a közel egy tucat nótát tartalmazó zenei anyag is.

A Victor Vran - Motörhead: Through The Ages az év végén jelenik meg PC, Mac és Linux platformra, az alábbi képek pedig nagyjából sejtetik, mire is számíthatunk. Hajrá, Lemmy!