Lassan a végéhez ér a Project Godus kickstarteres gyűjtése, a szükséges pénz azonban még nem gyűlt össze. A 22 Cans-nek még három napja van arra, hogy összeszedjen több mint 90 ezer fontot, különben a projektből semmi sem lesz, pedig nagyon ígéretes játékról van szó, ami Molyneux karrierjének legjobb programjainak elemeit vegyítené.

Ahhoz, hogy az adakozást fellendítsék, a csapat végre kiadott egy mozgóképes anyagot a játékból -- persze annak csak a prototípusából. Az alábbiak elkészítéséhez két hétre volt szükségük, ami alatt sok mindent nem tudtak beépíteni, de már ebből is látszik, hogy egy jó kis játék születhet.



Ezen felül Molyneux biztosított mindenkit arról, hogy egyáltalán nem olyan gazdag, mint azt az emberek hiszik. A tervező úgy véli, hogy a karrierjéből fakadóan az emberek meg vannak győződve róla, hogy tele van pénzzel, ami ahhoz vezet, hogy nem támogatják a projektjét, hiszen az az általános vélemény, hogy csak a kis csapatoknak való a Kickstarter, nem pedig olyan nagykutyáknak, mint Molyneux, aki nem is egy sikeres sorozatot tudhat maga mögött.

A valóság azonban az, hogy noha márciusban saját pénzből fedezte a 22 Cans költségeit, nincs kitömve pénzzel, ugyanis már a korábbi cégénél is arra törekedett, hogy a részvényeket elossza a munkatársai között, vagyis nem milliókkal távozott a Lionheadtől -- ráadásul az évek alatt befolyt összegeket minden egyes alkalommal visszaforgatta, hogy a következő játékot támogassa. Lényegében tehát nem tudja fedezni a Godushoz hiányzó összeget.