Bár a július idén szokatlanul erős volt, hagyományosan az augusztus az, ahol éledezni kezdenek a nagy kiadók a nyári pihenőt és uborkaszezont követően. Nincs ez másként idén sem, hiszen ezen a héten több nagy kiadó is villantott egy-egy új címet. Nézzük, mi minden érkezett az elmúlt napokban a PS Store-ra!

Hyper Scape

A battle royale shooterek műfaja meglehetősen telítettnek mondható azok után, hogy a PUBG mellé most már a Fortnite, az Apex Legends és a Call of Duty: Warzone is odalépett, mint nagy cím. A Ubisoft azonban úgy érezte, neki is van még hely, így most itt az ő futurisztikus sokszereplős lövöldéjük is, a Hyper Scape, mely a korábbi nyílt béta után ezen a héten élesben is elstartolt, free-to-play formában. Indulhat a harc a koronaáért – hiszen itt nem csak az hozhatja meg a győzelmet és a gazdagságot, ha mindenkit lelőnek rajtad kívül!

EA Sports UFC 4

Pár év szünetet követően visszatért az EA Sports MMA-s szériája, amely a játékmenet és a tartalom tekintetében is igyekszik újdonságokkal megfűszerezni az élményt. Megújult például a karrier, élethűbbé váltak a harcok, új mozdulatokkal, valamint fontos újítás az is, hogy karakterünket és fejlődésünket immáron a játékmódok között is továbbvihetjük.

Metamorphosis

Hogy mi történne akkor, ha egyik reggel arra ébrednénk, hogy bogárrá változtunk? Száz évvel ezelőtt Franz Kafka már feltette ezt a kérdést Az átváltozás című híres novellájában, most pedig itt a Metamorphosis című játék, amely szintén ebből az alaphelyzetből próbál kihozni valami izgalmasat, egy platformer elemekkel megbolondított kalandjáték formájában. Tesztünket itt olvashatjátok róla.

További megjelenések

A kiemelt címek mellett több kisebb játék is érkezett szokás szerint, lent ezeket gyűjtöttük össze nektek egy listába.