Hát ez is megtörtént. Egy hét, amikor nagy, AAA kategóriás játék egyáltalán nem került fel a PS Store kínálatába, sőt, lehet azt mondani, hogy premierekben kifejezetten szegényes hét áll mögöttünk.

Skully

A Skully egy ügyességi platformer, melyben egy tenger által partra mosott koponyával kell helyreállítani a sziget békéjét, amit három testvér viszálya sodort veszélybe. A Finish Line Games alkotása egy ügyességi platformer: a fejlesztők az ügyességi elemeket jól tervezték meg, azonban van olyan része a játéknak, ami teljesen feleslegesnek érződik. Ügyesség játékok rajongóinak érdemes lehet kipróbálniuk, de inkább csak egy komolyabb leárazás mellett. Tesztünket itt olvashatjátok róla.

Steam Tactics

A Steam Tactics egy taktikai RPG játék, melyben egy állati főszereplőt irányítva kell egy birodalmat megmenteni. A játék lényege a minél erősebb repülő hadihajók megszerzése, azok és a legénységük fejlesztése: a harc egyszerű, de mély, a szabályok pedig tiszták. Az eltérő nehézségi fokozatoknak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a kihívási szintet, amely alkalmas arra, hogy a játék szórakoztasson, és ne idegesítsen.

Clan N

A Clan N, ahogy sejteni lehet a nevéből egy gyors tempójú beat ’em up játék: a klasszikus játéktermi élményt párosítja napjaink megoldásaival. Távol-keleti környezet, többfajta támadás/védekezési mód, pixelart grafika, hét szint, amely több, mint 50 kisebb pályára tagolódik, minijátékok. Ezt kínálja a Clan N, melynek ára baráti, így ha szereted a retrót és a modernet egyaránt, akkor érdemes kipróbálnod Ozden Irmark játékát!

További megjelenések