Elérkeztünk július utolsó teljes hetének végéhez. Az elmúlt napokban a PlayStation elkötelezettjei egyaránt belekóstolhattak felhőtlen mókába, korszakokon átívelő akcióba, az első világháború borzalmaiba és egy magyar alkotásnak hála még egy távoli világra is elugorhattak.

Rock of Ages 3: Make and Break

Stratégia! Arcade akció! Pályaszerkesztő! Többjátékos, kompetitív multiplayer! Monty Python-jellegű abszurd humor!! SZIKLADARAB-ZÚZÁÁÁÁÁÁS!!! Amennyiben még nem ismerted a Rock of Ages-szériát, itt az ideje, hogy a harmadik résszel próbát tegyél. Vagy ő tegyen próbát veled. Tesztünket itt olvashatod.

Aircraft Evolution

Az Aircraft Evolution során négy korszakot háborúzhatunk végig a második világháborútól a távoli jövőig. Ezalatt a fából készült repülőinket szuperszónikus vadászgépekké alakíthatjuk, fejleszthetjük páncélzatukat, fegyvereiket, sebességüket. A célunk pedig az ellenség teljes elpusztítása.

Everreach: Project Eden

A magyar fejlesztésű Everreach: Project Edenben az emberiség tönkrevágta a Földet, kifosztottuk természeti kincseit, cserébe túlnépesedtünk. Nincs más hátra, új otthonra kell lelnünk. Meg is találtuk egy gyönyörű bolygó, az Eden képében. A projektet az EverReach nevű cég vezeti, mi a privát hadseregük egyik tagját alakíthatjuk, akit azért vezényelnek az Edenre, hogy biztosítsa a kolonizációs projektet és felderítse a bolygón található misztikus, idegen romokat.

Super Toy Cars 2

A Super Toy Cars 2-ben a király játékautóval versenyezhetsz egyedül vagy barátaiddal, őrült asztali pályákon, amiken mindennapi tárgyak, buszméretű virslik, a versenypályát átvágó, veszélyes játékollók és uszodányi hamburgerek alkotják az akadályokat.

Tannenberg

Az első világháború keleti frontján történteket feldolgozó, belső nézetű lövölde, a Tannenberg még tavaly februárban jelent meg PC-re. A program realisztikusabb volt, mint a mainstream Battlefield 1, így sok ember szívét hamar megnyerte. Legalábbis azokét, akik PC-n játszanak, de most eljött a konzolosok ideje is, ugyanis a Tannenberg ezen a héten megjelent PS4-re is.