• Interjút adott Lauren Hissrich, a The Witcher showrunnere
  • Új részleteket árult el az év végén érkező sorozatról

A héten már esett szó a The Witcher sorozatról, akkor Geralt hűséges lovára, Keszegre vethettünk egy pillantást, most pedig néhány friss infóval tudunk szolgálni, Lauren Hissrich showrunner ugyanis nemrég interjút adott az Entertainment Weekly stábjának.

Kiderült például, hogy egy "nagyon felnőttes" sorozatra számíthatunk, melynek tartalma illeszkedik majd az erőszak és a szex azon mértékéhez, amit megszokhattunk.

"Nemrég újranéztem pár részt, és a gyerekeimnek most már nem szabad néznie a képernyőt, miután egyikük egyszer valami olyat látott, amit nagyon nem kellett volna neki, és megijedt" - mondta Hissrich.

nagyon-felnottes-sorozat-lesz-a-the-witcher.jpg

Hogy mi lehetett az? Leginkább valamilyen szörny, ezekből ugyanis rengeteg lesz a showrunner szerint.

"Geralt egy szörnyvadász, szóval már az elejétől fogva arról beszéltünk, hogy miként fogjuk megmutatni ezeket a szörnyeket, illetve az embereket, akikkel szembekerülnek. Úgy gondolom, hogy sokan meg fognak lepődni azon, milyen sok szörnyet alkottunk meg és hogy mennyire jól beépülnek a történetbe" - folytatta.

A szörnyek olyannyira hangsúlyosak lesznek, hogy nem is igazán lesz egyértelmű főgonosza a sorozatnak.

"Nem igazán van főgonosz. Élveztük a szürke sokféle árnyalatának felfedezését a könyvekben. Azok a karakterek, akik kezdetben szimpatikusak, nem biztos, hogy a végén is azok lesznek. Míg másokat, akiket gyűlölsz, és gonosznak tűnnek, valójában olyan dolgok motiválnak, amikkel abszolút lehet azonosulni, és nagyon emberiek" - tette hozzá Hissrich.

A The Witcher a tervek szerint 2019 végén debütál a Netflixen.