• Az NBA 2K19 szeptember 11-től lesz kapható
  • A játék 20th Anniversary Edition kiadása LeBron James szavaival a borítón érkezik
  • De jár hozzá LeBron poszter és matricacsomag is

Idén ünnepli fennállásának harmincadik évfordulóját a Visual Concepts fejlesztőcsapata, az általuk gondozott NBA 2K sorozatnak pedig ez a huszadik születésnapja, ezt pedig az idén érkező NBA 2K19 segítségével is szeretnék jelezni. A játékhoz a háromszoros NBA bajnok és négyszeres NBA MVP LeBron James adta az arcát, sőt, a 20th Anniversary Edition borítóján az ő szavai köszönnek vissza.

2k19-lebron-01.jpg

A speciális, huszadik évfordulót ünneplő csomagon LeBron James arca látható, körülötte általa kiválasztott kifejezésekkel, melyek mindegyike különleges jelentéssel bír számára. Azonban nem csak a mutatós borító jár a speciális kiadás mellé, kapunk többek között 100 ezer virtuális pénzt, 50 ezer MyTEAM pontot, 20 MyTeam League Packet, egy Sapphire LeBron James MyTEAM kártyát, 10 MyTEAM Heat Check Packet, 5 LeBron témájú MyCOURT falfdestést, Lebron MyCOURT dizájnt, és Nike Lebron ruházatot valamint cipőket. A digitális extrák mellé fizikai bónuszok is járnak, egész pontosan egy LeBron NBA 2K19 poszter, egy NBA 2K matricacsomag és egy egyedi karpánt a LeBron által kiválasztott szavakkal.

Az NBA 2K19 idén szeptember 11-én érkezik, azonban aki a 20th Anniversary Editionre ruház be, az már szeptember 7-től kipróbálhatja a játékot.