• Terjedni kezdett egy trollkodás a Cyberpunk 2077 kapcsán
  • Első pillantásra egy újabb csúszásnak tűnik, de nem az

Sajnos mind tudjuk, hogy mit jelent az, ha egy hosszú, sárga hátterű sajtóközlemény érkezik a CD Projekt RED háza tájáról: bizony, azt, hogy csúszik a Cyberpunk 2077, hiszen korábban már két ízben is átéltük ezt. Pontosan erre a berögződésre épít a legújabb trollkodás, aminek nagyon sokan bedőltek anélkül, hogy egyáltalán elolvasták volna, miről is van szó.

ne-doljetek-be-a-legujabb-cyberpunk-2077-trollkodasnak.jpg

A lenti posztban is látható kép tegnap kezdett el keringeni a neten, az instant csalódás után pedig sokan rá sem kattintottak, hogy megnézzék, mit ír a szöveg, csupán elkönyvelték magukban, hogy már megint csúszik az év legjobban várt játéka. Pedig igen hamar kiderül, hogy csupán átverésről van szó, méghozzá a hasonló húzások örökérvényű aláfestő zenéje, a Rick Astley-féle Never Gonna Give You Up dalszövegével.

Sokan egyébként azért dőltek be ilyen könnyen a trollkodásnak, mert a napokban felbukkant egy pletyka (abból kiindulva, hogy a fejlesztők még mindig nem teljesen elégedettek a legutóbbi nyilatkozatok alapján), miszerint csúszhat a játék. Reméljük, nem sikerült az ördögöt a falra festeni...