Ahogy azt már biztos tudjátok, idén októberben is lesz PC Guru Show, és a rendezvényről természetesen az esport versenyek sem hiányozhatnak. Az őszi időszakban a League of Legends és a Heroes of the Storm rajongói mérkőzhetnek meg egymással, s eme két versenyre még mindig lehet jelentkezni.

A League of Legends esetében augusztus 16-ig lehet jelentkezni, méghozzá déli 12 óráig. Érdemes indulni a versenyen, hiszen az össznyeremény 100 ezer forint, plusz RP. Jelentkezni szokás szerint a Battlefly-on lehet (link fent), ahol a további tudnivalókról is értesülhettek.

league-of-legends-esport-2017-fall.jpg

Ami a Heroes of the Stromot illeti, erre szeptember 1-ig, egész pontosan 11 óráig lehet jelentkezni, ugyanúgy a Battlefly oldalán (link fent), ahol a szabályokról is olvashattok. Ennél a játéknál az össznyeremény 75 ezer forint.

heroes-of-the-storm-esport-2017-fall.jpg

Ha szereted a HotS-t és/vagy a LoL-t, ne hagyd ki e két versenyt, mert nagyszerű élményekkel lehetsz gazdagabb akár versenyző vagy, akár csak lelkes drukker. Várunk titeket az őszi PC Guru Show-n október 7-8-án!