• Június elsején érkezik a Necromunda: Hired Gun
  • Melyben egy fejvadászt alakíthatunk a Warhammer 40K univerzum legkegyetlenebb bolyvárosában
  • Ennek megfelelően pedig a játékmenet is pörgős és véres lesz

Az utóbbi időkben gombamód elszaporodtak a Warhammer és a Warhammer 40K univerzumában játszódó címek, és bizony a június elsején érkező Necromunda: Hired Gun is ebbe a sötét és kegyetlen jövőbe kalauzol majd el minket. Maga a program, ahogy a címe is mutatja, Necromunda világának hírhedt bolyvárosaiban játszódik, a főszereplője pedig egy fejvadász, aki félelmet nem ismerve alászáll a metropoliszok legmélyére, hogy leszedhesse a Birodalom legelvetemültebb bűnözőit.

Nemrég pedig egy új trailer is befutott a programhoz, melyben a játékmenetet magyarázzák el nekünk a fejlesztők. Ez alapján a Necromunda: Hired Gun egy pörgős FPS lesz, falon futással, platformozással és persze rengeteg akcióval. Célpontjaink között egyszerű bűnözők és a Káosz elborult kultistái egyaránt felbukkanhatnak, ha pedig végzünk velük, fegyvereink, kibervereink és hűséges kutyánk fejlesztésére költhetjük a fejpénzt.

Emellett a felfedezésre is fontos szerep hárul majd. A fejlesztők szerint ugyanis a Necromunda: Hired Gun pályái tele lesznek elrejtett zugokkal, melyeket ha megtalálunk, mindenféle extra fegyver lesz a jutalmunk. Ti várjátok már a Necromunda: Hired Gun megjelenését?