Az új játék alcíme állítólag Pro Street, de ez még nem hivatalos, és egy lengyel magazinra alapozva írom ezt, ők hozták a borítón ezt az információt, az újság belsejében pedig bővebben is írtak róla, bár egyelőre nincs arról információ, mit.


Need For Speed 11 ízelítő!De nem csak ennyit tudunk, hiszen megjelent egy bepillantó videó is, ami azért pár nagyon kellemes újdonságot felfed, annak ellenére, hogy fájdalmasan rövid. Ami biztos, marad az előző részből megismert Autosculpt, azaz újra kedvünk szerint alakíthatjuk majd járgányunkat, természetesen egy továbbfejlesztett rendszerben. Ami azonban ennél sokkal fontosabb, hogy az új Need For Speed játékban majd törnek az autók! Ezt már régóta szerették volna a rajongók, végre meghallgatta a könyörgéseket az EA.

Emellett már korábban tudni lehetett, hogy most új irányba mennek el a játékmenet terén is, hiszen nagyjából az arcade és a GT-sorozatban látott realizmus közé helyezkednek el, élethűbb vezetési élményt nyújtva a játékosoknak.

A galériában egyelőre csak az említett videóból láthattok képeket, melyet le is tölthettek. A játék honlapján viszont megjelent egy visszaszámlálás, ami szerint május 31-én jön a nagy leleplezés, és a teljes bemutató videó. Epekedve várjuk!