Újra: Doctor Strange SPOILER!

Nos, azt már régóta tudjuk, hogy a Thor: Ragnarok egy buddy-film lesz, amiben Thor és Bruce „Hulk” Banner a világűrben fognak kalandozni, hogy a végére járjanak egy rút, a Kilenc Birodalmat fenyegető veszélynek. Ez a kaland a Földön kezdődik el. Ezt viszont már a Doctor Strange-ből tudjuk, hiszen a készítők listája után láthattuk, amint Strange és Thor megegyeznek, hogy előkerítik Odint. Ez viszont még nem feltétlenül jelenti azt, hogy Strange végig a párossal lesz.

A Disney a D23-on közzétett évköszöntőjében viszont a következőket írta: „bébi Groot 2014-ben betáncolta magát a szívünkbe, és most végre megnézhetjük, ahogy kedvenc, apró, járkáló növényünk megmenti a galaxist egy csapat elképzelhetetlen hőssel a májusban mozikba kerülő Galaxis őrzői 2-ben. Ha pedig további intergalaktikus, világmegmentő akcióra vágysz, akkor novemberben jön a Thor: Ragnarok, ami összehozza Thort, Hulkot és Strange doktort, hogy szembenézzenek a régi és új csillagközi ellenfelekkel.”

Na, ebből már inkább az tűnik ki, hogy Strange nem csak egy rövid szerepre ugrik be a Thor: Ragnarokba, hanem hosszabb távon vesz részt a kalandjaikban. Ami nem is lenne rossz, tekintetbe véve, hogy a jó doktor igen hamar a Marvel Mozis Univerzum egyik színfoltjává vált.

hulk-thor-doctor-strange.jpg