• Nem free-to-play játék a Master of Orion
  • A játékmenet alapjaiban érintetlen, de finomhangolták a mechanizmusokat
  • Keveredni fognak az előző három rész legjobb elemei
  • Később nem csak PC-re, hanem más platformokra is megjelenhet

Miután a Wargaming bejelentette a Master of Orion rebootot, esetlegesen felmerülhetett, hogy ez is egy free-to-play játék lesz, hasonlóan a cég több termékéhez, ám ez nem így lesz. A termékmenedzser, Chris Keeling kijelentette, hogy ez egy hagyományos lemezes illetve letölthető termék lesz, free-to-play elemek nélkül.

„A hagyományos Master of Orion modell ismeretében arra számítunk, hogy a legtöbb játékos egyedül vagy legfeljebb LAN-on fog játszatni, de azért beépítünk különböző multiplayer lehetőségeket is.”

A Wargaming az eredeti sajtóközleményben említette, hogy igyekeznek egy, a régi játékokhoz hű programot készíteni, és most megtudtuk, hogy finomhangolják a játékmenetet, amiben immáron kevesebb adatbázis kezelés lesz, illetve ezt keverik az eddigi három játék legjobb elemeivel, hogy egy addiktív stratégiai játékot kapjunk, egy olyat, amit nehéz letenni.

Megjelenési dátum egyébként továbbra sincs, de minden bizonnyal nem kell nagyon sokat várni a megjelenésre. A Master of Orion csak PC-re készül, de később más platformokra is eljöhet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!