A Saints Row: The Thirdhöz idén egy különálló kiegészítőnek kellett volna megjelennie Enter the Dominatrix néven, ebből azonban már nem lesz semmi, ugyanis a kiadó a fejlesztőkkel való megbeszélést követően törölte a 30 dolláros, önállóan is futtatható DLC megjelenését, a tartalmat pedig a jövőre érkező Saints Row 4-be olvasztják bele.

„Megkérdeztem a csapatot, hogy mit tudnának csinálni, ha több idejük, nagyobb költségvetésük és szélesebb közönségük lenne. Abban egyetértettünk, hogy szeretnénk ezzel játszani, de ha a Saints Row-ról van szó, világos, hogy a rajongók nagyobb, jobb és még őrültebb játékélményt szeretnének, így az Enter The Dominatrix a 2013-as naptári évben esedékes folytatásban köszön majd vissza.” -- Jason Rubin, a THQ vezérigazgatója.

A DLC-ben egy Mátrix-szerű virtuális világba látogathattunk volna el, ám ez valószínűleg már csak egy komolyabb küldetésgyűjteményként lesz jelen a Saints Row 4-ben -- jó hír viszont, hogy Rubin csak ijesztgetett a korábbi kijelentésével, miszerint a sorozatnak meg kell komolyodnia, hiszen egy ilyen DLC csak az eddigi részekhez hű folytatásban férne el, nem pedig egy, a GTA babérjaira törő játékban.

(A képek az alapjátékból származnak.)