Peter Molyneux kivételesen nem füllentett a Curiosity kapcsán, s a rejtélyes kocka utolsó rétegének lebontása után a győztes játékos élete tényleg megváltozik, hiszen a 22 Cans istenszimulátorában egy, a többi játékos felett uralkodó digitális atya lehet, aki kényére-kedvére változtatja a játékszabályokat, elvégre szinte mindent megtehet -- Bryan Henderson hatalma azonban nem örökre szól.

Peter Molyneux a Rock, Paper, Shotgun stábjának adott interjújában mondta el, hogy a Godus idővel új istent fog kapni, aki leváltja Bryan. A csapat azért döntött így, mert nem érezték sportszerűnek azt, hogy egyetlen játékos örökre „teljhatalmat” kapjon, de azt sem szerették volna, hogy a győztes ne élvezhesse ki a jutalmát, ezért nagyjából (talán egy kicsivel kevesebb mint) egy évre szól a digitális főisten mandátuma.

Molyneux az interjúban hozzátette azok számára, akiknek ez eddig nem lett volna világos, hogy Bryannek nincs teljhatalma a szó legszorosabb értelmében. Természetesen sok mindent megpiszkálhat, de a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy ne legyen egy meggondolatlan vagy szemét döntés következtében a Godus játszhatatlan. A 22 Cans emberei tehát nem ostobák, hogy egy totálisan kiszámíthatatlan elemre bízzák a jövedelemforrásukat, így a legtöbb komoly döntésben ők mondják majd ki a végső szót.

Nem örökké isten a Curiosity győztese

Godus -- Megjelenés: 2013 -- Gépigény: nem ismert