• Egon unokái véletlenül megtalálják a szellemirtók régi felszerelését
  • A filmben visszatérnek a klasszikus szereplők, Bill Murray-ék is
  • Premier november 18-án

Pontosan egy hónap múlva, november 18-án debütál a mozikban a Szellemirtók 3. Több mint harminc év után vesszük fel a fonalat a széria történetében, amikor a néhai csapattagok útjai már rég elváltak egymástól, Egon unokái viszont nagyapjuk poros oklahomai farmján véleletlenül felfedezik a New York-i kísértetvadászok felszerelését. Akad az iskolában egy fanatikus tanár, aki mindent elmesél a gyerekeknek az egykori hősök kalandjairól.

ghostbusters-afterlife-e1585615934205.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az Örökség (Afterlife) címre hallgató opuszban visszatérnek a klasszikus epizódok még élő szereplői, így Sigourney Weaver, Dan Aykroyd, Ernie Hudson és természetesen Bill Murray. Feltűnik a filmben a filmben Carrie Coon és Paul Rudd is, míg a kiskamaszokat többek közt Finn Wolfhard és McKenna Grace alakítják. A rendezői székben az eredeti opuszt jegyző Ivan Reitman fia, Jason Reitman ül, aki Gil Kenannel (Poltergeist-remake) közösen írta a forgatókönyvet.

Láthattunk már egy magyar nyelvű előzetest, majd egy hazai plakátot is, nemrég pedig a Warner Bros. közzétett egy nemzetközi trailert. Nektek hogy tetszik?