Azt hiszem, az senkinek sem fordult meg a fejében, hogy ne kapjon folytatást a Tomb Raider sorozat idén megjelent rebootja, már csak azért sem, hiszen úgy tűnik, mindenkinek bejött az új, komolyabb főhős, no meg az ő földhözragadtabb kalandsorozata a veszélyes szigeten. Noha az eladások nem egészen hozták a kiadó által várt eredményt, jól teljesített a játék, ez pedig garancia arra, hogy jöhet a folytatás -- de ha ennyi nem volna elég, tudni kell, hogy a nemrégiben bejelentett képregény közvetlen előzménye lesz az új játéknak.

A számok és eladások tehát a folytatás mellett szólnak, sőt már a történetet is elkezdték megalapozni, így csak egy hivatalos bejelentésre várunk. Nos, ez ma megtörtént, mikor a Square Enix amerikai és európai ágának vezérigazgatója, Phil Rogers közölte: már javában készül next-gen konzolokra az új Tomb Raider, de egyelőre egyebet sem ő, sem pedig a Square Enix produkciós vezetője, Darrell Gallagher nem árulhatott el, ugyanis még csak a munkálatok elején tartanak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Tomb Raider -- Megjelenés: 2013. március 5. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 1860 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 12 GB