• Bejelentésre került a Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom első DLC-je
  • Tartalma kiderült
  • Ára, premierdátuma nem.

Hosszú ideig vártunk a Ni no Kuni 2: Revenant Kingdomra, ami Böjti értékelése szerint „Egy olyan mese a videojátékok világában, mint amilyen a Narnia a regényekében és filmekében. Nagyon hangulatos, szépséges, ráadásul több más, alapvetően a stratégiázásra építő műfajt helyez a klasszikus JRPG-alapba.”

Érdemes végigjátszani, különösen azért, mert bejelentésre került az első DLC, ami a The Lair of the Lost Lord címet viseli. A letölthető tartalom fő helyszíne a Rubby Ruins, amelyet a Lidércek Hercege (Prince of Wraiths) vezet, a célja pedig az, hogy lerombolja Evermore-t. A feladat adott: be kell lépni a labirintusba, fel kell fedezni, a Herceget pedig meg kell állítani.

Ehhez Evan kap egy új küzdőstílust, amit a fejlesztők Material Method Systemnek neveztek el, a küzdelmekhez pedig 80 új fegyvert és páncélt adnak a fejlesztők, illetve rengeteg új küldetés segít megérteni Evan barátainak háttértörténeteit.

A DLC árát és pontos megjelenési dátumát később közli a Bandai Namco, a leírása azonban kifejezetten érdekesnek tűnik, érdemes lesz rá beruházni.

ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom-dlc-key-visual-1.jpg