• Hónapok óta javításra vár a Nier: Automata
  • A Square Enix állítja, hogy dolgoznak a megoldáson

A Nier: Automata nem egy rossz játék, sőt. De mint bármelyik játék, ez sem hiba nélkül való, a felbontási problémák mellett az egérrel sé billentyűzettel való irányítás is gondokat okoz, a véletlenszerű összeomlásokról nem is beszélve. Hiába, hogy a játék már négy hónapja megjelent, még egyetlen javítást sem kapott ezekre a problémákra, de most megtörni látszik a jég: A Eurogamer megkeresésére a Square Enix a következőket nyilatkozta:

“A Square Enix és a Platinum Games a PC alkatrész gyártókkal, például az AMD-vel együttműködve keresi a megoldást azokra a problémákra, melyek a játék Steam verziójánál tapasztalhatóak, mivel ezek nem olyan jellegű hibák, melyeket a Square Enix vagy a PlatinumGames orvosolni tudna. Az AMD segítségével a Square Enix és a PlatinumGames ezek egy részét már elhárította, és reméljük hasonló eredményeket érünk el más gyártókkal is.”

Hogy az összeomlásokon túl mi köze az AMD-nek a felbontás okozta problémákhoz vagy az irányítási gondokhoz az rejtély, mindenesetre reméljük a legjobbakat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!