• Ninja nem finomkodott a Call of Dutyval és annak közösségével kapcsolatban
  • Undorítónak és agymosottnak nevezte a franchise rajongóit
  • Akik szerinte akkor is élvezik az adott epizódot, ha az tömve van hibával
  • Éppen ezért az Activision nyugodtan megteheti, hogy skinekkel rukkol elő érdemi javítások helyett

Amikor a Call of Duty-sorozat elképesztő sikereiről olvasok, mindig elgondolkodom, hogy mégis honnan származnak a bevételek, ha a kommentek és a felhasználói értékelések alapján szinte mindenki utálja a franchise-t? Jómagam legalábbis ritkán látok pozitív véleményeket a lövöldével kapcsolatban, és mégis, minden aktuális epizód rendre olyan bevétellel terheli meg az Activision számláját, hogy azt még kimondani is fárasztó. Persze ha egy ismert személy szájából szármatik a szidalmazás, akkor az az átlagosnál jobban felkavarja az állóvizet, pláne, ha a Twitch egyik legnépszerűbb videósáról van szó. Legutóbb ugyanis Tyler Blevins, alias Ninja értekezett a kiadó pénznyomdájáról, a mondandóját azonban sem a készítők, sem pedig a rajongók nem tehették ki a kirakatba.

"Az új CoD a is tele lesz glitchekkel és csalókkal a megjelenésekor, majd hónapokig fog tartani, mire egy problémát kijavítanak – kezdte a kirohanását a streamer. "De tudjátok mit? Mindez nem számít, mert a gunplay jó lesz, az undorító, agymosott játékosok pedig ugyanúgy fogják pörgetni, mint eddig." Hozzátette, hogy éppen ezért az Activision egészen nyugodtan megteheti, hogy az érdemi javítások helyett mindenféle skinekkel szúrja ki a felhasználók szemét, akik nyolc hónapon keresztül boldogan lövöldöznek a pályákon, majd más elfoglaltság után néznek, és amikor érkezik a következő felvonás, kezdődik minden elöről. Talán már kitaláltátok, hogy a november 10-én debütáló Modern Warfare 3 kapcsán kezdődött az eszmefuttatás, tehát biztosra vehetjük, hogy nem a Sledgehammer Games próbálkozása fogja megváltoztatni a tartalomgyártó véleményét.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!