• Az Activision megmutatta a Call of Duty: Warzone 2.0 új pályáját
  • De csak néhány képkocka erejéig
  • A hivatalos leleplezés ugyanis október 5-én várható
  • Emellett a megújult fegyverfejlesztésből is kaptunk némi ízelítőt

Már nagyban zajlik a Call of Duty: Modern Warfare 2 utolsó, halloweeni szezonja, de emellett a soron következő epizód is itt ólálkodik a sarokban. A Sledgehammer Games gondozásában készülő Modern Warfare 3-at ráadásul bárki kipróbálhatja hamarosan, október 6-án indul ugyanis a bétateszt – legalábbis a PlayStation tulajdonosok számára. Előtte azonban még bemutatkoznak az újdonságok, méghozzá az október 5-én tartandó Call of Duty: Next stream keretében, ahol a többjátékos mód mellett a battle royal küzdelmeknek otthont adó Warzone 2.0, a nyílt világgal erősítő Zombies, valamint a mobilos verzió is terítékre kerül. Az Activision persze tudja jól, hogy sokan kíváncsiak az új felvonással érkező jóságokra, így néhány képkocka erejéig bepillantást engedett a kulisszák mögé, melynek köszönhetően a Warzone új terepéről is lehullt a lepel.

A mindössze öt másodperces betekintésből csupán annyi derül ki, hogy az új terepen sok lesz a daru, a háttérben pedig magasabb épületeket is láthatunk, szóval ezúttal is akad majd belvárosi terep, ahol beköltözhetünk valamelyik szobába campelni – már persze, ha a kör is úgy akarja. Ennél egy fokkal érdekesebb a fegyverfejlesztés új dimenzióit ecsetelő videó, ami alapján eddig nem látott rétegekkel fog bővülni a Gunsmith, még jobban elmélyítve ezzel a bökők testreszabhatóságát. Az újításról Nick Carraro, a Sledgehammer Games rendszertervezője beszélt bővebben: "Úgy tessék rá gondolni, mint a fegyverek remixeire. Az utángyártott alkatrészek (Aftermarket Parts) új módokat biztosítanak arra, hogy a játékosok visszatérjenek ahhoz a fegyverhez, amit már elsajátítottak és felfejlesztettek korábban, mert olyan kardinális változtatásokat eszközölnek, amelyekre a hagyományos kiegészítők nem képesek." Zach Hodson tervezési vezető így egészítette ki az elhangzottakat: "Ezeknek hála szinte egy új fegyvert kapunk, ami már semmilyen módon nem hasonlítható össze az eredeti darabbal." Papíron eléggé izgalmasan hangzik ez a koncepció, szóval kíváncsian várjuk, miként muzsikál a gyakorlatban, vagy hogy hány játékos fog élni ezzel a lehetőséggel.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!