• Szeptember végén indul a Call of Duty: Modern Warfare 2 utolsó szezonja
  • Ami találóan a The Haunting névre hallgat
  • És értelemszerűen a halloweent hozza el a játék világába
  • Többek között Lilith, Spawn és Ash Williams is tiszteletét teszi

Már a küszöbön ácsorog az év legfélelmetesebb időszaka, októberben ugyanis a halloween kapja a főszerepet (legalábbis a tengerentúlon, hazánkban sokak szerint semmi keresnivalója ennek az ünnepnek), így pedig a folyamatosan frissülő játékok is rendre megkapják a maguk tematikus eseményeit. Nincs ez másként a Call of Duty: Modern Warfare 2, valamint a Warzone 2.0 esetében sem, szeptember 27-én fog ugyanis elstartolni a népszerű lövölde hatodik (az MW2 esetében pedig az utolsó) szezonja, ami találó módon a The Haunting névre hallgat, és csupa témába vágó dologgal örvendezteti meg a rajongókat.

codwarzone.jpg

Ami talán a legfontosabb, hogy szinte teljes mértékben igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, az új operátorok között ugyanis olyan ismerős arcokkal találkozhatunk, mint Spawn (valamint emberi alakja, Al Simmons), Inarius és Lilith a Diablo 4-ből, Skeletor a He-Man-ből, Alucard, valamint Ash Williams a Gonosz halott-szériából. Emellett a már meglévő operátorok is kapnak új gúnyákat (jobbára a Spawn univerzumra alapozva), valamint négy új pálya (La Casa, Koro Village, King, Fight) és négy fegyver (TR-76 Geist, ISO 9mm, Dual Kamas, DOOM Chainsaw) is várható. Az igazi különlegességet azonban a Season közepén várható Warzone esemény, az Operation Nightmare tartogatja, melynek köszönhetően sötétségbe borulnak a jól ismert pályák – ezt megelőzően pedig a hagyományos multiplayer terepek is átalakításra kerülnek, hogy mindenhol átjárjon minket a halloween szelleme. Igazán remek hattyúdalnak nézünk tehát elébe a Modern Warfare 3 november 10-i érkezése előtt, amelyben aztán a teljesen megújult Zombies során élvezhetjük tovább a sötétebb tónust.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!