• Lara Croft is megérkezett a Call of Dutyba
  • Már a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2.0-ban is bevethetjük
  • A jól ismert karakter még a jégcsákányt is magával hozta
  • Az ikonikus dupla pisztollyal együtt

A Call of Duty-széria ma már borzasztóan távol áll attól hangvételtől, amivel eredetileg indult, és ez nem feltétlenül baj, hiszen változik a világ, más kérdés, hogy a franchise veteránjai évek óta csak a fejüket vakarják amiatt, hogy mégis mi a fene történik a játék körül. Ezalatt természetesen leginkább a többjátékos módokban elérhető skineket és egyéb kozmetikai kiegészítőket értjük, hiszen mostanra már (a teljesség igénye nélkül) Nicki Minaj-zsal és Snoop Dogg-gal is fejest ugorhatunk a küzdelmekbe, az NPC-ként hablatyoló fegyver-kiegészítőről már nem is beszélve. Ezek után majdhogynem felüdülésnek számít a nemrég elérhetővé vált Lara Croft bundle, ami legalább a videójátékokhoz kapcsolódik zene vagy TikTok trend helyett.

A Tomb Raider-sorozat legendás kalandora immár elérhető a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2.0-ban, a megjelenés örömére pedig még egy mutatós előzetest is összedobtak a készítők, bemutatva az újdonságokat. A skin mellett természetesen új fegyver tervrajzok is akadnak, melyek közül talán a legutóbbi TR-epizódokból ismert jégcsákány az, amit ki lehetne emelni, de persze az ikonikus dupla pisztoly (Mach 5) sem maradhatott ki a csomagból – bár ezúttal bizonyára nem kapunk bele végtelen lőszert. Ezek mellett egy új gépfegyver (Mythic Defender) és egy jármű (Croft Car) is akad a repertoárban, szóval aki nem tudja kivárni az új, Unreal Engine 5-tel készülő felvonás érkezését, az már mehet is a Call of Duty áruházba, hogy a kosárba dobja a bundle-t. Azt talán már mondanunk sem kell, hogy természetesen Croft kisasszony is átvihető a november 10-én érkező Modern Warfare 3-ba.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.