• Bétát kaphat a Call of Duty: Modern Warfare 3 zombi-módja
  • Legalábbis a Alaix nevű szivárogtató szerint
  • Ez a játékmód eddig soha nem volt még kipróbálható a hivatalos megjelenés előtt
  • November 10-én érkezik a széria legújabb felvonása

A Zombies nevezetű játékmód már a 2008-as World at War óta része a Call of Duty-szériának (bár akkor még nem ezen a néven futott), és ami kezdetben csak egy szimpla toldalék volt a kampány és a multiplayer mellett, az mostanra meghatározó eleme lett a franchise-nak, ami saját történettel és rengeteg fejlődési lehetőséggel bír. Az idei felvonás, avagy a Sledgehammer Games által fejlesztett Modern Warfare 3 azonban még tovább növeli a tétet, a Treyarch gondozásában készülő móka ugyanis teljesen nyílt világgal érkezik, a hordamódot ráadásul egy kimenekítésre épülő túlélős élményre cserélték az alkotók, ami elég rendesen kimeríti a "kardinális változtatás" fogalmát. Egy ilyen léptékű fordulat persze kétélű kard, hiszen nem biztos, hogy a veteránok zónáról-zónára akarnak szaladgálni a szabadon bejárható terepen, éppen ezért nem meglepő, hogy az idei Zombies-t talán már a november 10-i megjelenés előtt is kipróbálhatjuk.

ujyodd8axem8czaazapvsm.jpg

Legalábbis ezt állítja az Alaix névre hallgató szivárogtató, aki úgy véli, hogy az élőhalottas móka is része lesz a játék bétájának – bár kérdéses, hogy a menetrend szerint érkező verzióba építik bele, vagy esetleg külön időszakot szentelnek neki. Az informátor (aki egyébként nemrég felszólító levelet kapott az Activisiontől, amiért a Modern Warfare egy régebbi buildjén játszotta a Verdanskot) csupán egy zombi emojit és a görög béta betűt osztotta meg X-en (még szeptember 8-án, de valamiért csak a napokban került reflektorfénybe a poszt), ami elég volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások. Egyelőre természetesen egy szimpla pletykáról van szó, hiszen még soha nem fordult elő a széria történetében, hogy a Zombies szerepeljen a bétában, de mivel ezúttal tényleg egy merőben más módot kapunk, nem csodálkoznánk, ha a Treyarch (na és persze a kiadó) kíváncsi lenne a felhasználók visszajelzéseire.

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most előrendelhetsz a Konzolvilágnál!