Most pedig újabb kavicsot dobnak a vízbe, hiszen érkezik a Diablo 3 v1.07-es verziójú javítása, melyben számos olyan újdonságra számíthatunk, melyek láttán újramelegíthetjük kedvenc hack 'n' slashünket. Az első és talán legfontosabb újdonság az lesz, hogy végre bekerül a játékba egy kezdetleges PvP rendszer, melyben a játékosok kihívhatják egymás párbajozni.

Ilyen párbajra New Tristram fogadójában jelentkezhetünk, ahol aztán négy arénában kell ellenlábasunkat felaprítani, lefagyasztani, szétlőni vagy darabokra robbantani. Jutalom nincs, 2v2 nincs, különleges játékmódok nincsenek, az új rendszer egyedüli célja csak a szórakoztatás lesz, amit reméljük, sikerrel valósít meg.

Mivel az 1.05-ben bevezetett Infernal Machine rendszer sikeresnek bizonyult, ezért egy hasonló újdonságot is kapunk az 1.07-ben, tehát a Diablo fiókunkhoz kötött tárgyakat készíthetünk Inferno nehézségi szinten leölt főellenfelekből kihulló komponensekből (amik persze ismét attól függően fognak esni, minél nehezebb Monster Power Levelen esünk neki a harcoknak).

Ezen kívül lesz egy új gem is, továbbvihetjük majd a Nephalem Valor bónuszunkat a következő fejezetekbe, plusz, ahogy a Blizzardtól már megszokhattuk, még kismillió apróbb változtatás köszön ránk a megjelenéskor. És hogy az mikorra várható? Nos, mivel a nyílt tesztszerverekre már felkerült a patch, gyanítjuk, hogy 1-2 héten belül.

További infók angol nyelven itt érhetők el, illetve ide már a PTR-re felkerült változtatások listája is befutott.

Kíváncsi vagy a Diablo III-ról készült videotesztünkre? Alant megnézheted, noha fontos kiemelni, hogy ez még egy sor javítás előtt készült!