Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grindhouse duója (Halálbiztos, Terrorbolygó) nem csupán az örült jelenetek miatt maradt emlékezetes, hiszen a filmek elején látható kamu előzetesek is sok embernek ragadták meg a fantáziáját. Főként ugyebár Rodrigueznek, mivel a Danny Trejo által alakított Machete például két ízben is visszatért (persze nem pötyögni), hamarosan pedig újabb képsorok költöznek a vászonra egészestés film formájában. Ahogy arról már írtunk év elején, Eli Roth (Kopp-kopp, Motel, Kabinláz) hozta tető alá a Hullaadás (Thanksgiving) című slasher-horrort, amelyben egy valódi hentparádévá alakul az amerikaiak szeretett ünnepe.

A Fórum Hungary jóvoltából 6 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a filmre azok között, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. A vetítés 2023 december 5-én, kedden este lesz a Cinema City Westendben, ahol akár velem is össze lehet futni, amint épp lerágom mind a tíz körmömet. A nyereményjátékon való részvételhez nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi kérdőívet és helyesen válaszolni a feltett kérdésre!

A szabályzatot ITT lehet megtalálni. A sorsolás 2023. december 4-én 15:00-kor lesz, a nyerteseket pedig a kérdőíven megadott e-mail címen értesítjük a vetítés pontos idejéről, szóval kérünk titeket, hogy fokozottan figyeljétek a leveleket! Sok sikert és jó borzongást kívánunk!