Bill és családja a norvég hegyekbe költözik, miután örökölnek egy családi házat. Fia, a tizenkét éves Lucas hamar felfedezi, hogy a hatalmas telken nem csak ők laknak, egy félénk, koboldszerű lény él a pajtában. A pajta koboldok barátságosak egészen addig, amíg az ember betart három egyszerű szabályt a területükön: ne csapj nagy zajt, került a mesterséges fényt és ne módosíts a pajtán! Mikor Bill és családja karácsony napján megszegi mindhárom szabályt, elszabadul a pokol.

Az ADS Filmforgalmazó jóvoltából 30 darab páros belépőjegyet sorsolunk ki a filmre azok között, akik helyesen válaszolnak a lenti kérdésre. A vetítés 2023 december 19-én, kedden este lesz a Cinema City Allee-ban. A nyereményjátékon való részvételhez nincs más dolgod, mint kitölteni az alábbi kérdőívet és helyesen válaszolni a feltett kérdésre!

A szabályzatot ITT lehet megtalálni. A sorsolás 2023. december 18-án 10:00-kor lesz, a nyerteseket pedig a kérdőíven megadott e-mail címen értesítjük a vetítés pontos idejéről, szóval kérünk titeket, hogy fokozottan figyeljétek a leveleket! Sok sikert és jó borzongást kívánunk!