A Digitális Jólét Program életre hívta a Mesterséges Intelligencia Koalíciót, amelynek egyik célja, hogy a nagyközönség megismerkedjen a mesterséges intelligenciával, valamint a hazai MI-alapú fejlesztésekkel. Az MI kihívás teljesítése már önmagában egy remek lehetőség, hogy szélesítsd a megszerzett ismereteid, de most itt egy hatalmas nyereményjáték, ami az online kurzushoz kapcsolódik!

ps5-a-sony-tobb-konzolt-tervez-eladni-az-elso-evben-mint-anno-a-ps4-bol.jpg

Hogyan nyerheted meg a PS5 konzolt és az RTX 3060-as valamint a GTX 1660 Super videokártyákat?

  • Első lépés: Regisztrálj az MI kihívásra és pipáld be a nyereményjáték checkboxot!
  • Második lépés: Végezd el az MI Kihívás kurzust, amiről kapsz egy tanúsítványt a végén!
  • Harmadik lépés: Várd a sorsolást!

Mit kell tudni az MI Kihívásról, miért éri meg elvégezni a kurzust?

A négy fejezetből álló online kurzus során megismerheted a mesterséges intelligencia alapfogalmait, az eredetét, a jelenlegi trendeket. Az etikai kételyek alapos körbejárása, ezen kérdések megválaszolása szintén az oktatóanyag részét képezi. A kurzus számos felhasználási eset bemutatásával világít rá a technológia által kínált gyakorlati előnyökre. Foglalkozik az MI jogi aspektusával, társadalomra gyakorolt hatásaival és számos alkalmazási területet mutat be a mindennapi életből. Sikertörténetek és esettanulmányok révén fedezteti fel az MI széleskörű alkalmazási lehetőségeit az iparágakban, miközben körképet ad Magyarország mesterséges intelligencia stratégiájáról és a Mesterséges Intelligencia Koalíció munkájáról.

Az MI kihívás nyereményjáték szabályzatát itt olvashatod, az adatkezelésről itt találsz információkat. Fontos fejben tartanod, hogy a kurzus elvégézésére a regisztrációtól kezdődően két hét áll rendelkezésedre!

Milyen nyeremények üthetik a markod, ha teljesítetted az MI Kihívást?

A játékosok között kisorsolnak egy PlayStation 5 játékkonzolt, egy GeForce GTX 1660 SUPER és egy GeForce RTX 3060-as videokártyát.

mi-kihivas-091a18020ffc04e06569-big.png