• Hőseinket ezúttal az atomháborús fenyegetés hozza össze az 1960-as évek Dallas-ában
  • Premier pénteken a Netflixen

Egyre gyarapodik a szuperhős sorozatok száma, az HBO Go-n fut a sokat méltatott Stargirl és a Doom Patrol, a Disney+-on látható a Secret Society of Second-Born Royals, a Netflix gondozásában készült A halhatatlan gárda, az Ez így nem OK és tavaly Az Esernyő Akadémia (The Umbrella Academy) is. Utóbbi most folytatást kap, a rajongók várakozását csillapítandó pedig több kedvcsináló érkezett az elmúlt napokban. Elsőként egy rövid összefoglaló futott be a nyitóévadról:

Az első évadban: hét szuperképességekkel rendelkező gyerek születik egyidőben a terhesség jeleit korábban nem mutató anyáktól. A kivételes csemeték később szétszélednek a világban és csak az őket a világ megmentésére felkészítő nevelőapjuk temetésén találkoznak újra. Együtt kezdenek nyomozni a rejtélyes haláleset ügyében.

umbrella-academy-netflix-premiere-date.png

A második szezonban a testvéreket visszarepítik az 1960-as évek Dallas-ába, ők pedig ismét saját útjukat járnák, külön-külön, ám az atomháborús fenyegetés újra összehozza őket. Pénteken debütál a tíz epizódból álló évad a Netflix műsorán, aminek előzetese után most nyitójelenetét is közzétette a streamingszolgáltató.

the-umbrella-academy-season-2-the-buzz-paper-1280x720.jpg