Lassan annyi infót kapunk a Dragon Age: Inquisitionről, hogy össze lehet rakni belőlük a játékot. Nemrég egy újabb kérdezz-felelek esemény zajlott le a BioWare-nél, és kiderült még pár újdonság, például, hogy összesen nyolcféle románc várható az ősszel megjelenő folytatásban.

Kezdjük a harccal! Nagyon sok új képesség jelenik meg, az íj pedig minden rugó karakter számára elérhető lesz. Ugyanakkor sajnos harci kutyákkal nem találkozunk a Dragon Age: Inquisitionben. Kár, az Originsben, ha annyira hasznos nem is, de mindenképpen érdekes karakter volt a mabari, akit még nyakörvvel és harci festéssel is elláthattunk (és aki a második rész Black Emporium DLC-jében, sőt a Heroes of Dragen Age-ben is feltűnt).

Aztán ott vannak a románcok: összesen nyolc románc lesz a Dragon Age Inquisitionben, ezek közül kettő csak bizonyos faj képviselőjeként érhető majd el, és legalább egy olyan románc akad, ami partin kívüli karakterrel bonyolítható le. A BioWare nagyon komolyan veszi a játék ezen részét -- reméljük, nem esnek át a srácok a ló túloldalára.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!