• Még mindig nagyban dolgozik a BiioWare az Anthem felújításán
  • Legalábbis a legújabb blogposztjuk tanulsága szerint
  • Melyben azt is megígérték, hogy innentől rendszeresebben fognak majd jelentkezni

Az Anthem tavaly év elején enyhén szólva is rögös rajtot vett, annyira, hogy végül a készítői is visszaültek a tervezőasztalhoz, hogy megpróbálják kikalapálni a hányattatott sorsú játék renoméját és mechanikáit egyaránt. A stúdió ezt a döntést még februárban meghozta, azóta viszont gyanúsan nagy csönd uralkodott a projekt körül, legalábbis egészen eddig.

Most ugyanis Christian Dailey, a felújítás vezetője, egy rövid, de tartalmas blogposzttal jelentkezett, melyben leírta, hol tartanak a munkálatok. Ez alapján a fejlesztők jelenleg a tesztelés fázisában járnak, azaz azt próbálgatják, hogy mi kerüljön bele a megújuló Anthembe és mi kerüljön ki onnan. Ez a folyamat igen hosszas lesz a jelek szerint, már csak azért is, mert a projekten összesen nagyjából 30 ember dolgozik, Christian szerint azonban ez nem gond, ugyanis így lehetőségük van lassan, szisztematikusan megközelíteni a problémákat, és alaposan ki is javítani azokat.

Ami pedig a jövőt illeti, a BioWare szerint innentől kezdve a tiszta, átlátható és rendszeres kommunikációra törekednek majd, azaz innentől kezdve rendszeresebben fognak jelentkezni különféle művészeti munkákkal, streamekkel és blogposztokkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!