• Április 26-án leplezheti le a Rocksteady az új játékát
  • A pletykák szerint ez az Outlaws lesz

Mielőtt tovább olvasnátok, kéretik erősen pletykaként kezelni a következő hírt, melynek hitelessége mellett legalább annyi érv szól, mint ellene. Előszöt a 4chan és a ResetEra oldalain tűnt föl egy promóciós kép, mely szerint az Outlaws világpremierjére e hét pénteken, azaz április 26-án kerül sor, mellé pedig dobozképek is kikerültek a világhálóra. A pletyka odáig megy, hogy a Rocksteady új játéka Epic Games Store-exkluzív lesz, ahogyan arról az apróbetűs rész tanúskodik kép legalján.

outlaws-leak-pletyka.jpg

Ha nem tudnád, mi az az Outlaws, akkor legyen elég röviden annyi, hogy a DC Comics antihős csapata, melynek vezére Jason Todd (aka Red Hood, alias ex-Robin), vagyis megvan a kapcsolódás az Arkham-játékokkal, és félig meddig egybe is vág a korábbi pletykákkal, melyek szerint a Rocksteady egy Suicide Squad-játékon dolgozik - csak éppen másik antihős-csapatról van szó. Továbbá nemrég marketingesek után is kutatott a fejlesztőcsapat, ami szintén tovább erősítheti a pletykát.

Ami viszont ellenérv, az a szivárgás kiindulópontja, azaz maga a 4chan, mely nem tesz jót hitelességének, illetve a tény, hogy egy leleplezést bejelentő promóciós teaserrel nem szoktak várni egészen a bejelentés napjáig - márpedig most már április 24. van, az állítólagos bejelentés pedig április 26-án, pénteken történik, vagyis vagy ma megosztja a fejlesztő, vagy csak egyszerű hamisítvány a kép.

Akárhogyan is legyen, hamarosan kiderül, hitelesek-e a pletykák.