• A Rocksteady utolsó játéka, a Batman: Arkham Knight négy éve jelent meg
  • Azóta pedig mindenki csak találgat, hogy vajon min dolgozik a stúdió
  • De az állásajánlataik alapján lehet, hogy ezt hamarosan megtudjuk

Igencsak nagy a csend mostanában az Arkham játékokat jegyző Rocksteady Games háza táján. A stúdió utolsó fejlesztése, a Batman: Arkham Knight idén négy éve, hogy megjelent, és a londoni stúdió következő projektjéről azóta sem tudni szinte semmit. Egy ideig olyan pletykák keringtek róluk, hogy a denevérember után Superman kalandjait is feldolgozzák majd, ezeket a híreszteléseket viszont maga a stúdió társalapítója, Sefton Hill cáfolta tavaly decemberben. De akkor vajon mi készül Londonban?

batman-arkham-knight-lab.jpg

Erre a kérdésre könnyen lehet, hogy hamarosan megkapjuk a választ, hiszen a jelek szerint a Rocksteady embereket keres, méghozzá gyanúsan marketinges területről. Az álláshirdetéseik alapján szükségük van egy vezető brand művészre, valamint egy promóciós videókat készítő művészre is. Sajnos konkrét projektet egyik hirdetés sem említ, de a munkakör leírása alapján egy globális, nagyköltségvetésű, AAA kategóriás produkció reklámozásához keresnek embereket.

Ez persze nem hivatalos bejelentés, így érdemes fenntartásokkal kezelni, de az álláshirdetések alapján nem lenne meglepő, ha a Rocksteady hamarosan bemutatná a legújabb játékát.