A Rocksteady régóta dolgozik valamin, csak azt nem tudjuk, hogy min. Volt már szó új Superman- és Batman-játékról is, de egyiket cáfolták, a másik meg… Nos, ha a mai pletykák igazak, akkor a másik közel jár a valósághoz, hiszen az új program ugyanúgy a Batman univerzumában játszódik.

Jelenleg ugyanis két forrás is arra utalt, hogy a Batman: Arkham-trilógiát jegyző Rocksteady egy Suicide Squad-játékon dolgozik. Egyelőre azonban egyikre se vegyünk mérget, főleg azért ne, mert az első szivárogtató a 4chan.

Szóval, ide elvileg eljutott egy marketing terv, amely egyrészt gyanúsan hasonlít a Mortal Kombat 11 azon tervezetére, amely anno szintén idő előtt kiszivárgott, másrészt e szerint június 4-én, azaz egy héttel az E3 előtt a Warner bejelent valamit, ami egy kooperatív többjátékos program lesz. Mi több, kapunk CGI trailert a Blur Studiótól, benne lesz a játékban Gotham City és Star City, és a történet is szerteágazik.

Na most, ezen a ponton akár legyinthetnénk, hisz mint írtam, 4chan. Ugyanakkor egy lelkes emberke megkérdezte minderről a Kotaku szerkesztője, Jason Schreier véleményét, aki azt felelte Twitteren, hogy nem akarja elspoilerezni, a végén egy kacsintós smiley-val, ami sokat sejtet. Mivel az úriember azért már többször megszellőztetett olyan dolgokat, amik igaznak bizonyultak, így talán van némi igazság a 4chan anyagában is. Ha más nem, annyi, hogy a Rocksteady Suicide Squad-játékon dolgozik.

suicide-squad-harley-quinnn.jpg