• A People Can Fly új játékában négy kasztból választhatunk
  • A Technomancer az egyik
  • A kasztok a kooperatív módban jól kiegészítik egymást

Az Outriders világa veszélyes, ahol csak a legerősebbek élhetnek túl, így a játékban fellelhető négy kasztba sem a személyes terüket féltő és egy durvább szóhasználattól maguk alá piszkító emberkék vannak. A Trickster, a Pyromancer és a Devastator igazi terminatorokat gyűjtenek a soraik közé, és ez alól a negyedik kaszt, a Technomancer sem kivétel.

Eme kaszt hősei támogató és támadó szerepkörben képesek tetszelegni. Képes mérgező vagy éppen fagyasztó automata ágyúkat materializálni, és egy szőnyegbombázást előidéző képességgel is bír (Pain Launcher). A Tool of Destruction skill pedig rakétavető vagy minigun teremtésére alkalmas, és úgy tűnik, hogy ő a legprofibb mesterlövész, így a Sniper Rifle-t érdemes lesz előnyben részesíteni nála.

A People Can Fly a Technomancer kasztot egy játékmenet-videóban osztotta meg, amiben egy Pyromancer és egy Devastator társaságában harcol, így a kooperatív összecsapásokba is betekintést nyerünk egy füst alatt.

Illetve egy hosszabb broadcast videóban a fejlesztők alaposabban is kivesézik a Technomancer kasztot, míg egy vadonatúj trailer a játékhoz magához igyekszik kedvet csinálni.