• 10 perces áttekintő videót kapott az Outriders
  • Bemutatkozott az Emmy-díjas zeneszerző, Inon Zur is

Korábban már több alkalommal is kaptunk masszív áttekintőket a People Can Fly (Bulletstorm, Gears of War: Judgment) vadonatúj RPG-shooteréről – ha kíváncsiak vagytok arra, mi is az az Outriders, mindenképpen nézzetek körül korábbi híreink között. Ha pedig ezek már megvoltak, akkor íme a legújabb videó, amely újabb 10 perces, gameplay jelenetekkel teli kóstolót nyújt a PC, PS4, Xbox One, PS5 és Xbox Series X platformokra készülő játékból.

Ahogyan az korábban már kiderült, az Outriders világa hatalmas lesz, az Enoch bolygó pedig a fő sztori mellett rengeteg mellékküldetést is kínál majd, melyek nehézsége a mi szintünkkel párhuzamosan skálázódik, így bármikor is teljesítjük őket, a kihívás mindig meglesz. A világot és a missziókat az NPC-kel való viszonyunk, illetve a beszélgetések, átvezetők során hozott döntéseink is befolyásolni fogják.

Akad itt még egy újdonság, bepillanthatunk ugyanis a kulisszák mögé is, méghozzá a zenék tekintetében. A kapcsolódó videóból pedig kiderül, hogy az Outriders magyar vonatkozással is rendelkezik, az Emmy-díjas zeneszerző, Inon Zur által komponált dallamokat ugyanis Budapesten vették fel.