A Bulletstorm után kíváncsian várjuk a People Can Fly következő shooterét, az Outriders-t. A fejlesztők nem mentek messzire a kaptafától, hiszen az említett Bulletstorm-hoz hasonlóan az Outriders is egy sci-fi alapokra fektetett shooter, amiben egy igen veszélyes bolygón kell túlélnünk a megpróbáltatásokat.

A legnagyobb különbség a két program között az, hogy az ünnepi szezonban érkező játék TPS lesz és RPG elemeket is vegyítettek bele, valamint ez kap egy online kooperatív módot. A helyszínül az Enoch bolygó szoltál, ahova új otthont keresve érkezett meg az emberiség. A betelepülést azonban katasztrófa követte, hála egy rejtélyes energiaviharnak, amit az emberek csak egyszerűen Anomáliának hívtak.

Enoch alaposan megváltozott az elkövetkező harminc évben, így játékban már korántsem egy új Földet, hanem valami sokkal veszélyesebbet barangolhatunk be. Persze a kataklizma nem tette a bolygót az LV-426-hoz vagy a Mustafarhoz hasonlóvá, az élet még mindig változatosan burjánzik rajta, ennek hála az Outriders igen látványos világot kapott – ahogy azt a lenti videóban meg is csodálhatjátok.