• A fejlesztők elkezdték az Outriders balanszolását
  • Ennek keretein belül pedig jelentősen gyengítették a Trickster Twisted Rounds képességét
  • Valamint a Technomancer Blighted Rounds képessége is kapott egy kisebb nerfet

Az Outriders első masszívabb javítása még egy kicsit várat magára (a patch a jelenlegi tervek szerint a következő héten érkezik majd), azonban a People Can Fly emberei már így is belenyúltak a játékba, legyengítve a legnépszerűbb kasztokat és képességeket, valamint módosítva néhány küldetést.

Egyrészt a Historian, a fejvadász és a szörnyeteg vadász küldetéssorozatból kivettek egy hibát, amit kihasználva villámgyorsan juthattunk legendás fegyverekre, másrészt pedig a Chem Plant és a Boom Town expedíciók teljesítésére szánt időt is csökkentették. Előbbi esetben 650/ 1150/ 1500 másodperc áll már csak rendelkezésünkre a küldetés arany/ ezüst/ bronz fokozatú teljesítéséhez, míg utóbbinál ezek az értékek 390/ 589/ 776 másodpercre módosultak.

outriders-elozetes-keyart-01.jpg

Fontos továbbá megemlíteni, hogy a kasztok egyes képességeibe is belenyúltak a fejlesztők. A Trickster Twisted Rounds skillje például már 25 másodpercig töltődik az eddigi 16 helyett, míg a Distruptive Firepower, a Scion of Power és az Outrider Executioner passzív skillek bónusza 50%-ról 35%-ra változott. Szintén gyengült a Technomancer Damag Against Poison perkje, ami innentől 30% helyett már csak 15%-kal dobja meg a kritikus sebzésünket a megmérgezett ellenfelek ellen, valamint a Pyromancer Trial of Ashes passzív képessége, ami 30% helyett szintén 15%-os sebzésbónuszt biztosít már csak.

A fenti döntésre a fejlesztők szerint azért volt szükség, mert az utóbbi napokban a különféle speciális töltényekre fókuszáló buildek nagyon népszerűek lettek az Outriders játékosai körében, így úgy érezték, muszáj visszafogniuk a bennük rejlő hatalmas erőt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!