• Közeledik az Overwatch második születésnapja
  • Az ezzel kapcsolatos esemény a régebbi skineket a brawlokat hozza vissza
  • De érkezik 8 új legendás kinézet és ajándék lootboxok is
  • Ráadásul a játék május 25. és május 29. között ingyenesen kipróbálható lesz

Már kiszivárgott egy rövid kis videó az Overwatch második születésnapját ünneplő eseményről, most pedig megkaptuk a pontosabb részleteket is. Mint kiderült, a május 22.-től egészen június 12.-ig tartó esemény keretein belül visszatérnek a régebbi kozmetikai tárgyak és szezonális brawlok is, de ezen felül is kapunk 50 új tárgyat, köztük 8 legendás és 3 epikus kinézetet is.

overwatch-second-anniversary.jpg

Az újdonságok között szerepel egy deathmatch pálya, Petra, de ez még nem minden, ugyanis a deathmatch összecsapások kompetitív módot is kapnak, saját besoroló meccsekkel, szintekkel és rangsorral. Ami pedig a lootboxokat illeti, mindenki, aki az esemény alatt bejelentkezik, ingyen ládát kap, mely biztosan rejt egy legendás kinézetet, és hasonló ajándék vár ránk akkor is, ha beruházunk egy 50 lootboxot tartalmazó pakkra. Hogy mit nyitunk a ládákból, az persze jó kérdés, hiszen ezek tartalmazhatják az összes eddigi szezonális esemény tárgyait.

Ha pedig valakinek még nem lenne meg az Overwatch, de azért kíváncsi rá, annak jó hír, hogy május 25. és május 29. között a játék ingyenesen kipróbálható lesz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!