A BlizzCon egyik legnagyobb híre (az összefoglalónkat itt olvashatjátok) az volt, hogy az Overwatch, a vártakkal ellentétben, nem egy free-to-play játék lesz, hanem egy fizetős program, amiért PC-n legalább 40 dollárt kell fizetni, konzolon pedig 60 dollárt. Felmerül azonban a kérdés, hogy mi a helyzet a további tartalmakkal, milyen módon fogja a Blizzard eljuttatni hozzánk az új hősöket, pályákat és játékmódokat. Nos, ezt még a csapat sem tudja pontosan.

Egyelőre annyi biztos, hogy a megjelenéskor nem lesz játékon belüli bolt, hero store, ahogy arról a madárkák tévésen csiripeltek, de ezen túlmutatóan konkrét tervek még nem körvonalazódtak. „Nem kerülgetjük a válaszolást. Nem tudjuk még, hogyan és mikor adjunk új hősöket a játékhoz, és azt sem, hogy egyáltalán teszünk-e majd ilyet.” -- mondta a játék direktora, Jeff Kaplan, és hozzátette, hogy nyilvánvalóan nem fogják átvenni a Heroes of the Storm üzleti modelljét.

Az Overwatch a tervek szerint valamikor jövő tavasszal fog megjelenni, a játék pedig 21 hőssel érkezik PC, PS4 és Xbox One platformra.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!