American McGee a Kickstarterre vonult, hogy elkészíthesse egy régi álmát, nevezetesen bitbe önteni a sajátos stílusában újragondolt Óz, a nagy varázslót. Ehhez a portálon 950 ezer dollárt szeretne összegyűjteni -- de mint kiderült, ez nem elég ahhoz, hogy a játék elkészülhessen, ennyi pénz csak a kezdőlökésre futja.

McGee elárulta, hogy közel egymillió dollár csak az első néhány fejezet elkészítésére lesz elég, de ahhoz, hogy a teljes OZombie napvilágot láthasson, a csapatnak a saját pénzét is rá kell áldozni, valamint ezen felül külső támogatásra is szükségük lesz, mondjuk egy kiadótól -- sőt, ha minden kötél szakad „kreatív megoldásokat” kell alkalmazniuk ahhoz, hogy eljussanak a kész termékig. Szerinte ez bevett szokás a független fejlesztők körében; minden lehetséges támogatást meg kell ragadniuk ahhoz, hogy megvalósíthassák az ötleteiket.

Az első lépés, a gyűjtés eddigi eredménye azonban nem valami fényes: 32 nappal a határidő előtt még csak 125 ezer dollárjuk van, ami kevés, ugyanakkor a csapat magabiztos, olyannyira, hogy nyilvánosságra hozták az újabb többletcélt, mely szerint ha sikerül 100 ezer dollárral túllépni a célt, megszerzik az Alice: Otherlands című filmhez szükséges jogokat, merthogy McGee filmet is szeretne forgatni. 

OZombie: már most kevés a Kickstarter

OZombie -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert