A PayDay 2 mikrotranzakciós rendszerének bevezetése óta a közösség folyamatosan ekézi a csapatot. Negatív értékelések és dühödt fórumüzenetek egész sora jelent meg, és noha a csapat megpróbálkozott egy kicsit javítani a rendszeren, most egy csapásra még rosszabb lett a helyzet.

A legújabb frissítés bemutatta a Team Boostot, ami extra pénzt és tapasztalati pontokat ad (maximum 3%, minimum 1%), amiből az egész csapat profitál, sőt, minél többet használnak egyet, annál több jutalom üti a markunkat. De igen ám! Ezeket is csak úgy lehet megszerezni, hogy a fegyverfestéseket rejtő széfet kinyitjuk, amihez ugyebár kell egy fúró, amit vagy véletlenszerűen megkapunk, vagy megvásárolunk.

Ezen felül bemutatkozott a The Completely Overkill Safe is, ami mindenki automatikusan megkap, aki megvette a Completely Overkill Packot. A széf mellé egy fúró is jár, a zárat feltörve pedig 25 skin üti a markunkat, amelyek között garantáltan van ritka, epikus és legendás kategóriájú loot, illetve a most bemutatott Team Boost.

Talán mondani sem kell, hogy az új fejleményeknek egy cseppet sem örülnek a felhasználók, sőt, a Steam moderátorok úgy döntöttek, hogy sztrájkolnak, ameddig az Overkill nem változtat az üzleti praktikájukon. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!