Kérjük jelentkezz be!
The Whispered World

PC Guru 18/06 – A jó, a rossz, és a még rosszabb

Steames teljes játék, exkluzív előzetesek és interjúk, ESET-kód és megannyi egyéb finomság vár a PC Guru 2018 júniusi számában.

Itt a nyár, vele az érettségi is a szünidő, no meg a júniusi PC Guru, amivel ezúttal nagyon szerencsések voltunk, hiszen a lapzárta előtt esett be hozzánk a Vampry PC-s változata, így SteelSaint lehetetlent nem ismerve végigvitte és letesztelte a játékot – ennek köszönhető, hogy már most 4 oldalas tesztet találtok róla az újságban, és hát hasonlóan nagy mázli övezte az egyelőre csak konzolokra megjelent Onrush tesztelését is. Hiába, egy játékokról szóló havilap esetében az ember néha hirtelen döntésekre kényszerül, de ha ezek eredménye egy újabb elégedett olvasói mosoly, nos, akkor minden extra feszkót megér a dolog.

Márpedig feszkó, na, az volt. Sem a borító, sem az egyik exkluzív interjú nem akart összejönni, végül azonban csak sikerült befejezni a júniusi Gurut, amely így az idei év talán eddigi legkalandosabb lapzártájának árán kerülhetett az olvasókhoz. Mert hogy már kapható, és bizony megéri belelapozni.

PC Guru 18/06

Az előzetesekkel és a címlapsztorinkkal kezdve a sort, 6 oldalon árulunk el minden eddig ismert részletet a Red Dead Redemption 2-ről, ami a GTA 5 alkotóinak eddigi legnagyobb játékának ígérkezik. De olvashattok az előző számunkból sajnos pont kimaradt Shadow of the Tomb Raiderről és a Call of Duty: Black Ops 4-ről is, hogy a sort egy teljesen exkluzív anyag, a magyar fejlesztésű Black Geyser: Couriers of Darkness című keményvonalas szerepjáték zárja, bónusz interjúval. Ez utóbbi program egyébként Kickstarteren kezdte pályafutását, és azonnal az egyik leggyorsabban összegyűlő hazai projekt lett belőle, így alig vártuk, hogy elmélyedhessünk benne – pár képet pedig kizárólag a Guru olvasói láthatnak.

Az Early Access felhozatal is kitermelt pár gyöngyszemet, mint amilyen az Eden Rising: Supremacy című érdekes stílusegyveleg, vagy a klasszikus stratégiák útján haladó ValeGuard, noha az igazi pitét ezúttal is a tesztrovat szolgálja fel, olyan fogásokkal, mint a már említett Vampyr, a végül kifejezetten kellemesre sikeredett Ancestors Legacy, a State of Decay 2, vagy akár a PS4-exkluzív Detroit: Become Human. Szóval annak ellenére, hogy június van, és ilyenkor alig jelenik meg játék, a Gurut ezúttal is volt mivel kitömni, nem beszélve a hardverrovatról, vagy a többi, már szokásos sorozatról (pl. Láthatatlan hősök, Radar alatt). A teljes tartalomért erre tessék!

Júniusi teljes játék: The Whispered World: Special Edition

Nyárindító teljes játékunk ismét egy kalandjáték, ám mielőtt morgolódásba kezdene a PGO apraja-nagyja, elárulom, hogy ez a döntés egy sokkal nagyobb terv része – no meg a játék sem rossz, sőt. A The Whispered World: Special Edition egy kedves, ám meglehetősen mélyen kidolgozott fantasy-világba kalauzolja el a játékosokat, akik egy szomorú bohóc, Sadwick irányításával menthetik meg a napot. Kellemes humor, ma is szép, kézzel festett grafika, és a kalandjátékoktól megszokott fejtörők várják mindazokat, akik belépnek ebbe a nem mindennapi mesevilágba. Kattints ide a részletekért!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csakóvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

Támogass minket!

Kapcsolódó információk

The Whispered World megjelenés: 2010. április 23.
The Whispered World gépigény: CPU: 2500 MHz, RAM: 1024 MB, VGA: 256 MB, HDD: 1800 MB