Megérkezett a november, mit megérkezett, egyenesen berobbant, most, ezen sorok írásakor is fúj a szél és erős a fagy – még szerencse, hogy a PC Gurunál ilyenkor sincs megállás, sőt megérkezett az ősz utolsó Guruja, benne a hónap legnagyobb durranásaival.

Persze ne legyünk álszentek, tudjuk jól, hogy kissé megcsúsztunk pár teszttel, mert sajnos elég szerencsétlenül alakult a novemberi lapzártánk. Ezt persze megpróbáljuk részletes és tartalmas cikkekkel ellensúlyozni. Lássuk, mi vár benneteket, ha beruháztok a novemberi PC Gurura!

KÖZELEG A TÉL

Előzetesek közül rögtön kiemelendő a Wasteland 3 és a Red Dead Redembtion 2 – mindkét játék viszonylag friss bejelentés, és kapva kaptunk az alkalmon, hogy bemutassuk őket. De ide sorolható még az Outlast 2 is, annak ellenére, hogy a jövő év talán legfélelmetesebbnek ígérkező horrorjátékát ki is próbáltuk egy rövid demó erejéig.

És ha már próbakör: elmerültünk az Endless Space 2-ben, sőt interjút készítettünk a fejlesztőkkel, így a PC Guruból mindent megtudhattok, amit az utóbbi idők legvárósabb űrstratégiájáról érdemes. Ez pedig még nem minden, a teljes tartalmat ide kattintva olvashatjátok el.

CSATÁBA!

Tesztek terén a Battlefield 1 viszi a prímet: komisszár Chris 6 teljesen oldalon át mesél nektek a legendás FPS-sorozat legújabb részéről. Ha már lövöldözés, fontos kiemelni a PC-re visszatérő Gears of War-sorozatot is, aminek 4. részéről szintén tesztet találtok a magazinban, sőt Duke Nukem visszatérésénél is ott voltunk, de bár ne tettük volna.

De leteszteltük a Mafia 3-at, a WRC 6-ot, a Ride 2-t, a Skylanders Imaginatorst, a Farming Simulator 17-et… igen, ezek mind folytatások, de hát az ősz már csak erről szól, ugye. Aki az indie fejlesztők eredeti ötleteire vágyik, a szokásos Radar alatt rovatban találhat magának csemegéket – a teljes tartalomért katt ide!

VR THE WORLD

Ami az őszi hardvertartalmakat illeti, befutott a PlayStation VR, ami ugye a PC-s sisakok árának csaknem feléért kínál virtuális valóságot – tesztünkből kiderül, megéri-e beruházni a kütyübe, na meg a hozzá elengedhetetlen PS4-be. PC-s fronton az Nvidia GeForce 1050 GTX Ti járta meg a tesztlabort, de olvashattok a Nintendo új konzoljáról, egy olcsó, de hatékony joystickról, és a mesterséges intelligencia jövőjéről is.

TELJES JÁTÉK

Novemberi teljes játékunk a steames Sniper: Ghost Warrior 2 – egy kifejezetten keményvonalas játékosokat célzó FPS, ami kidolgozott egyjátékos móddal és viszonylag egyedi multiplayerrel is fel lett szerelve. Amennyiben szeretitek a látványos FPS-eket, ez a program a kedvetekre tesz majd! A részletekért erre tessék!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

A NOVEMBERI PC GURU 2016. 11. 10-TŐL KAPHATÓ AZ ÚJSÁGOSOKNÁL
ÉS A HIPERMARKETEKBEN.

PC GURU 16/11