Ha mostanáig még nem foglalkoztál a Facebookkal, akkor csupán annyit kell tudnod, hogy egy nemzetközi közösségi oldalról van szó, ami olyan, mint a magyar iWiW, csak sokkal nagyobb, sokkal stabilabb, és sokkal szórakoztatóbb annál -- arról nem is beszélve, hogy meghívó sem kell a bejutáshoz, bárki kedvére beregisztrálhat. Mivel pedig már hosszú idő óta elérhető a magyar változat is, semmi akadálya, hogy te is csatlakozz (csak ide kell kattintanod és regisztrálnod), és ha már ott vagy, akkor tagja lehetsz a PC Guru csoportnak is (ezt pedig itt teheted meg).

Hogy miért is lesz ez jó neked? Egyrészt a Facebook igen népszerű szolgáltatás, rengeteg szórakoztató alkalmazással (játékokkal is...), de ha csatlakozol a PC Guru csoporthoz, akkor elsőként értesülhetsz a legújabb teljes játékokról (szövegesen és videó formában), mindenkinél hamarabb láthatod a legújabb borítókat, letölthetsz cikkeket, nyereményjátékokban vehetsz részt, és még sok érdekesség vár rád... Szóval mindenképpen érdemes csatlakoznod a nagy közösségen belüli kis Guru közösséghez.

Ha tehát megjött a kedved, és van már Facebook accountod, akkor csak ide kell kattintanod, ha pedig teljesen Facebook-szűz vagy, akkor előbb regisztrálnod kell, aztán vár a PC Guru csoport.