Kisebb meglepetés volt az EA E3-as sajtókonferenciáján, mikor közölték, hogy PC-n és PS4-en akár most azonnal is csatlakozhatunk a Battlefield Hardline bétateszteléshez, ám sokak arcáról lefagyott a mosoly, mikor az EA nem küldött kulcsot. A mentségükre szóljon, hogy már a legelején elmondták, hogy csak a gyorsak kapnak azonnali belépést, ezzel azonban a kinnrekedtek nincsenek kisegítve.

Nem kell azonban többet csüggedni, ugyanis immáron minden PC-s játékos belekóstolhat a Battlefield Hardline-ba. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy regisztrálunk gyorsan a hivatalos oldalon, s már bent is vagyunk, mi több, az októberben megjelenő játékhoz minden bétatesztelő kap egy fegyverfestést, egy irányzékot, valamint egyéb extra tartalmakat, illetve a jövő hónapban egy speciális Battlefield 4 dögcédula is a miénk.

Továbbá érdemes tudni, hogy két friss kihívás is várja a bétázókat. Az egyik azt kéri tőlünk, hogy érjük el a 10-es szintet, s cserébe egy speciális Battlepack jár, szintén a megjelenés után, a másik challenge pedig szimplán annyi, hogy kapcsoljuk be a Facebook-megosztás opciót, hogy ezer dollárt kapjunk -- játékon belül persze. Mindkét kihívás PC-n és PS4-en is teljesíthető.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!