A Ronimo csapata bejelentette, hogy a konzolokra már egy ideje kapható oldalnézetes lövölde, az Awesomenauts egy hónapon belül személyi számítógépekre is meg fog jelenni a Steam kínálatában, továbbá a tervekben van egy Macintosh verzió is, de a munkálatok ezen még nem kezdődtek el.

A májusban megjelent játék az oldalnézetes platformjátékok és a DotA játékmenetének érdekes keveréke, hiszen itt is az a feladatunk, hogy a hőseinket irányítva legyőzzük a másik csapatot, mégpedig a bázisuk elpusztításával -- a különbség csak annyi, hogy mindezt oldalnézetben tesszük.

A rajongók már a bejelentés óta könyörögtek egy PC-s átiratért, sőt be is segítettek a munkálatokba szövegek fordításával, illetve az optimalizációval és a karakterek közötti egyensúllyal kapcsolatos tanácsokkal.

Az átirat egyébként pár platformspecifikus tulajdonságtól eltekintve valószínűleg teljes mértékben megegyezik majd a konzolos verzióval, annyit viszont érdemes tudni, hogy mi már alapból több karaktert kapunk, miközben a konzolos társainknak ehhez egy frissítést kell letölteni.