Júliusban sem fogtok unatkozni, ha a PC Gurut választjátok, hiszen nem csak egy játékostartalommal telezsúfolt 116 oldalas magazint kaptok, de a 2013/07-es szám teljes játéka az Alan Wake, méghozzá DVD-tokos kiszerelésben!

Az E3 utózöngéi

Aktuális számunk előzetes rovata még minden szempontból az E3 körül forog, hiszen a 32 oldalas összeállításunkban összesen 40 játékot vettünk elő, és ezek között megtalálható a Need for Speed Rivals, az ex-Call of Dutys fejlesztők új reménysége, a Titanfall, a Ubisoft nagy dobásának tűnő The Division, a PC-kre is érkező Castlevania: Lords of Shadow mindkét része, és még sok más érdekesség. És persze nem csak a készülő videojátékokat vettük sorra, de olvashattok a következő konzolgeneráció új tagjairól, az Xbox One-ról és a PlayStation 4-ről is.

Minden ami játék, minden ami hardver

Tesztből ezúttal összesen 14 darabot sikerült a magazinba zsúfolni, és hiába tombol a nyár, azért akadtak így is figyelemreméltó címek, többek között a Company of Heroes 2, az ingyenes és persze szuperhősös Marvel Heroes MMORPG, befutott a rettentően vicces Deadpool, a Red Orchestra 2 önnállóan futtatható kiegészítője, a Rising Storm, és nem utolsósorban a Mortal Kombat Komplete Edition, amire nem kevesebb mint két évet kellett várnunk -- de megérte!

A tartalom persze ezúttal sem csak előzetesekből és tesztekből áll, ]{redenc mester például egy hatoldalas tippek-trükkök összeállítást készített a szintén ingyenes Neverwinter MMORPG-hez, Greg5 a StarCraft II, Korea és az eSport kapcsolatát vette górcső alá, és visszatérnek az olyan megszokott rovatok is, mint a Minecraft, a Klasszikusok újrajátszva a Carmagedonnal a főszerepben, a Nosztalguru és a Gondolatébresztő.

Hardverfronton szintén nem volt unalmas a június, hiszen sikerült letesztelnünk a Huawei Ascend Y300-at, elmerültünk az iOS 7 bétájában, sokat nyüstöltük az ASUS Phonepadet, bevizsgáltuk a vadiúj Intel architektúrát, a Haswellt, beizzítottunk két, kifejezetten játékosoknak szánt alaplapot (ASUS Maximus VI Hero és MSI Z87-GD65 Gaming), és nem maradhatott el a szokásos Guru ÁlomPC rovat sem.

Teljes játék: Alan Wake -- külön tokban!

E havi teljes játékunk a tavaly PC-re is megjelent Alan Wake, méghozzá Steam aktiválással (internetkapcsolat szükséges!), 67 achievementtel, Steam Trading Cards támogatással, és ahogy azt már sejthetitek, ezúttal nem sima papírtokban nyújtjuk át nektek a programot, hanem egy rendes DVD-tokban, pöpec borítóval! Ha többet is szeretnél tudni a játékról, akkor KATT IDE, és olvasd el a programnak szentelt külön cikkünket.

Alan Wake esete a júliusi PC Guruval

A 2013/07-ES PC GURUT JÚLIUS 11-TŐL KERESSÉTEK AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!